Loading Posts...

Andrei Năstase, la o întâlnire electorală la Soroca: „Nu am furat, nu am mințit și nu mi-am bătut joc niciodată de oameni”

Canalizare, mărirea pensiilor, dar și alte schimbări care se vor întâmpla în cazul în care va ajunge președinte. Sunt doar cîteva dintre angajamentele pe care și le-a asumat candidatul Platformei DA, Andrei Năstase la o întîlnire electorală cu locuitorii satului Racovăț din raionul Soroca. Acesta a spus că unul dintre atuurile sale ca și candidat este faptul că „niciodată nu am furat, nu am mințit și nu mi-am bătut joc de oameni”.

„Am fost împreună de fiecare dată, de fiecare dată am stat de partea dreaptă a baricadei, veți auzi multe minciuni despre mine, dar niciodată nu veți auzi că eu am furat, am mințit sau mi-am bătut joc de oameni. Oriunde am fost în stradă, la minister, niciodată nu am furat, nu am mințit și nu mi-am bătut joc de oameni și asta voi face și de acum încolo. Suntem unica echipă în țara noastră care ne-am născut în stradă, nu în laboratoarele din Est sau din Vest. Le-am promis oamenilor că vom avea un singur partid, dar la distanță de zece zile după ce l-am înregistrat au venit și alții să-și facă partide, fără să ne spună de ce e nevoie de atîta dezbinare în țara noastră,” a declarat Năstase.

 

„Programul nostru este „Moldova de mâine”, ceea ce înseamnă: educație, medicină, agricultură corectă, protejarea producătorului autohton, apă și canalizare, drumuri durabile și bun simț la noi acasă. Un lucru important este relansarea economiei și o să o relansăm. Vom face așa ca să avem mai multe fabrici și uzine, ca să nu mai importăm ceea ce putem face și acasă și să avem peste 60.000 de locuri de muncă în următorii doi-trei ani, iar salariul mediu pe economie să ajungă până la 13.000 de lei. Se poate, există bani în RM, doar trebuie de încetat toate schemele de corupție. O prioritate a noastră este demografia, de aceea vrem să dublăm indemnizațiile unice la naștere și cele lunare pentru copii”, a mai spus candidatul Platformei DA.

0
HeartHeart
0
HahaHaha
0
LoveLove
0
WowWow
0
YayYay
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Irina Balan

Biografia Irina

Leave a Comment