Loading Posts...

Andrei Năstase: Perioada care urmează va demonstra ca Igor Dodon este un circar

Igor Dodon urmărește să-și acumuleze capital politic pentru următorul mandat de președinte și folosește în acest sens Guvernul și toate resursele externe. De această părere este liderul PPDA, Andrei Năstase care vorbit în timpul unui interviu video pentru IPN că guvernul tehnocrat al lui Dodon este unul oportunist și populist. Acesta a mai adăugat că este îngrijorat de faptul că în actualul context politic, investitorii străini vor ocoli R. Moldova.

”  Din pacate tot mai mulți investitori își pun problema dacă să mai vină aici, pentru asta este nevoie de o justiție corectă, de securizarea investițiilor acestor oameni iar in condițiile în care guvernul lui Dodon a spus stop reformelor în justiție și procuratură, oamenii se vor opri la Prut sau în alte zone econimice,” a spus liderul PPDA.

„Mult oportunism, mult populism, nu am vazut nimic tehnocrat în activitatea acestui guvern, sunt niște oameni controlabili și controlați de către Igor Dodon …. sunt sigur ca perioada care urmează va demonstra ca Igor Dodon este un circar,” a mai adăugat Năstase.

sursa foto: IPN

 

0
HeartHeart
0
HahaHaha
0
LoveLove
0
WowWow
0
YayYay
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Irina Balan

Biografia Irina

Leave a Comment