Loading Posts...

Andrei Năstase și Maia Sandu au discutat pe ultima sută de metri de campanie electorală. La ce înțelegere au ajuns cei doi

O majoritate bazată pe PAS și Platforma DA este cea mai sănătoasă opțiune proeuropeană pentru Republica Moldova. Declarația a fost făcută de liderul Platformei DA, Andrei Năstase în cadrul unui live pe pagina sa de Facebook, după o discuție cu președinta Maia Sandu. Năstase susține că a ajuns la un consens cu șefa statului că „doar o majoritate creată din PAS și Platforma DA poate livra Republicii Moldova un guvern reformator și cea mai sănătoasă opțiune proeuropeană.”

„La capătul acestei campanii electorale, noi, cei din Platforma DA rămânem cu capul sus. Pe baza discuțiilor pe care le-am avut anterior și pe care le-am confirmat azi în comunicarea cu doamna președinte Maia Sandu, și eu, și domnia sa, ne-am reiterat aceeași poziție: o majoritate bazată pe PAS și Platforma DA este cea mai sănătoasă opțiune proeuropeană pentru Republica Moldova. E nevoie ca pe 11 iulie fiecare dintre noi să conștientizeze acest lucru, să mergem la vot în mod rațional, să dăm celor două partide voturile noastre, astfel încît majoritatea parlamentară constituită din PAS și Platforma DA să poată livra Republicii Moldova cea mai sănătoasă opțiune proeuropeană.  Să livreze Republicii Moldova un guvern reformator, un guvern care să muncească pentru oameni și nu împotriva lor,” a declarat Năstase.

1
HeartHeart
0
HahaHaha
0
LoveLove
0
WowWow
0
YayYay
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Irina Balan

Biografia Irina

Leave a Comment