Loading Posts...

VIDEO//„Banditskii Peterburg” pe podul de la Telecentru. Deputații PSRM, Bătrâncea și Furculiță au intrat în mașina fostului lor coleg, Gațcan pentru a-i aplica „o lecție de corecție”

Deputații socialiști ar fi au oprit în această dimineață în trafic mașina fostului lor coleg, Ștefan Gațcan. Grupul Pro Moldova a publicat imagini cum deputații socialiști, Vlad Bătrîncea și Corneliu Furculiță care ar fi intrat în mașina lui Gațcan. Potrivit celor de la ProMoldova, cei doi l-ar fi intimidat pe Gațcan și l-ar fi somat să-și depună mandatul de deputat.

„Imaginile video și foto de mai jos au fost filmate în dimineața zilei de astăzi, 30 iunie, după anunțul dlui Gațcan privind decizia de a părăsi fracțiunea PSRM. În drum spre centrul medical privat pe care l-a fondat, dl Gațcan a fost intimidat și oprit abuziv de unii participanți în trafic, aflați în mașina de model BMW X6. După ce automobilul la volanul căruia se afla deputatul Gațcan a fost tras pe dreapta, în mașina acestuia a urcat un personaj în civil cu care au avut loc discuții neamicale. Ulterior, la locul incidentului au venit deputații PSRM Corneliu Furculiță și Vlad Bătrâncea, care au urcat în automobilul lui Gațcan, l-au intimidat și amenințat inclusiv cu răfuiala fizică și l-au presat să-și depună mandatul”, se spune într-un comunicat al ProMoldova.

 

0
HeartHeart
0
HahaHaha
0
LoveLove
0
WowWow
0
YayYay
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Irina Balan

Biografia Irina

Leave a Comment