Loading Posts...

Dosarul activistei ucrainene Ludmila Kozlovska a fost clasat

Procuratura Generală a clasat dosarul activistei ucrainene Ludmila Kozlovska, acuzată în vremea guvernării dominate de Vlad Plahotniuc că ar fi mijlocit finanțarea ilegală din străinătate a opoziției pro-europene de la Chișinău, condusă de Maia Sandu și Andrei Năstase.

Kozlovska a respins mereu asemenea învinuiri. Dosarul Ludmilei Kozlovska este unul dintre cele 38 de dosare problematice pe care Procuratura Generală spune că le-a reexaminat în ultimele patru luni, în urma sugestiilor și plângerilor primite de la organizații internaționale pentru drepturile omului, structuri europene, reprezentanți ai partidelor politice și alții, care au atras atenția că dosarele respective ar fi fost întocmite din motive politice.

Precizăm că despre faptul că  dosarul activistei va fi clasat, a vorbit la sfârșitul lunii mai și Procurorul General, Alexandru Stoianoglo în cadrul emisiunii „O nas” de la JurnaTV.

Stoianoglo despre soarta dosarelor “politice”: ” A fost încetată urmărirea penală pe numele Ludmilei Kozlovsky, urmează Ana Ursachi și Renato Usatâi.” Cine va mai scăpa de dosare

0
HeartHeart
0
HahaHaha
0
LoveLove
0
WowWow
0
YayYay
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Irina Balan

Biografia Irina

Leave a Comment