Loading Posts...

Exclusiv/ Parlamentul si Guvernul pot ajunge focare de infecție. Foto de la ședința la care a participat deputatul PD, Nichiforciuc, cu o zi inainte de a fi depistat cu Coronavirus

Parlamentul si Guvernul Republicii Moldova riscă să ajungă focare de infecție după ce deputatul PD depistat astăzi pozitiv cu Covod-19, s-a aflat în aceeași încăpere și la o distanță mică de colegii săi în timpul unei ședințe de partid la care s-au alăturat și cîțiva membri ai guvernului Ghicu.

Deputatul PD, Eugeniu Nichiforciuc, depistat astăzi cu Covid-19, a participat, ieri, la o ședință cu colegii săi de partid. Acest fapt este confirmat și de o imagine ajunsă în posesia geopolitica.md, în care apar mai mulți deputați PD și 5 miniștri.

Precizăm că presedintele fractiunii PD, Dumitru Diacov, a declarat astăzi în plenul Parlamentului că deputatul PD Eugeni Nichiforciuc, a fost depistat pozitiv la Covid-19. Potrivit acestuia, atît Nichiforciuc, cît și soția acestuia, sunt infectați.

Toti deputații și angajații din cadrul Secretariatului Parlamentului vor fi testați pentru determinarea prezenței virusului COVID-19.

Testele vor fi achitate de deputați din banii proprii.

 

2
WowWow
0
HeartHeart
0
HahaHaha
0
LoveLove
0
YayYay
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Irina Balan

Biografia Irina

Leave a Comment