Loading Posts...

Guvernul Chicu ar fi la un pas de cădere. Candu: „Nu îți trebuie multă minte să dai jos un guvern”

Guvernul Chicu ar avea zile numărate. Declarația îi aparține liderului „Pro Moldova”, Adrian Candu care a declarat în cadrul unui live pe Facebook că președintele Dodon va fi obligat să desemneze candidatura unui nou premier propus de noua majoritate parlamentară. „Este Constituția R. Moldova care vă obligă să acceptați candidatul majorității parlamentare,” a declarat Candu.

„Nu îți trebuie multă minte să dai jos un guvern. În fiecare zi crește riscul ca această guvernare, pe care eu o consider una dintre cele mai rele din istoria R. Moldova, să plece în demisie,” a spus Candu.

Amintim că ieri președintele Igor Dodon a spus că nu va numi un alt premier, chiar dacă s-ar recurge la suspendarea sa din funcție, pentru că doar el poate să înainteze un alt candidat la funcția de premier și îl va înainta tot pe Ion Chicu.

În prezent,  majoritatea parlamentară PSRM – PD a rămas cu 51 de deputați, după ce ieri democratul Angel Agache a părăsit PD și a aderat la grupul „Pro Moldova” condus de Andrian Candu.

sursa foto: gov.md

0
HeartHeart
0
HahaHaha
0
LoveLove
0
WowWow
0
YayYay
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Irina Balan

Biografia Irina

Leave a Comment