Loading Posts...

Întrevederea Krasnoselski-Dodon ar urmări deschiderea secțiilor de vot în Transnistria. Declarația ALARMANTĂ a lui Igor Munteanu

Vizitele liderului separatist de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski, la reședința de vară a lui Igor Dodon de la Condrița, urmăresc deschiderea secțiilor de vot în Transnistria. Declarația a fost făcută în cadrul unei conferințe de presă de către deputatul Platformei DA, Igor Munteanu.

“La alegerile din februarie au participat circa 36.000 de mii de alegători transnistreni cu facilitatrea sub formă bănească sau sub forma transportului asigurat în mod ilicit de către anumiți judecători, evident PD și grupul său de conducători oligarhici. În acest an, cu aceste vizite extrem de suspecte și imorale la Condrița se încearcă crearea condițiilor necesare pentru deschiderea secțiilor de vot în Transnistria, în condițiile în care nimeni nu poate cunoaște registru acestor alegători, nimeni nu poate să asigure libertatea de a face campanie democratică și liberă în spațiul transnistrean și evident cu complicitatea unor instituții care în loc să asigure ordinea constituțională, încearcă să asigure avantaje tactice actualului, din păcate, șef de stat, Igor Dodon,” a declarat Munteanu.

Deputatul Platformei DA susține, de asemenea, că speculațiile potrivit cărora premierul Chicu ar putea lăsa în mod intenționat într-o perioadă de administrare interimară guvernul, la discreția lui Igor Dodon, sunt niște scenarii care pot fi puse în practică de actuala guvernare.

“S-au făcut mai multe speculații în presă că domnul Chicu ar putea să plece din această funcție, lăsând intr-o perioadă de administrare interimară acest guvern la discreția deplină factorului politic al președintelui Igor Dodon. Acest lucru nu poate fi negat și cu atât mai mult ar fi trebuit ca o moțiune de cenzură să înlocuiască actualul guvern catastrofă, în unul în care să avem încredere, să aibă capacitate deplină sub aspect profesional și de credibilitate externă, să își facă lucrul într-o perioadă de criză, să-și facă lucrul într-o perioadă de criză adâncă, atunci când cetățenii să fie protejați iar economia țării să fie salvată de catastrofă.

Precizăm că, ieri, Igor Dodon a avut o întrevedere oficială în format 1 + 1 cu liderul de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski. Întrevederea a avut loc la vila prezidențială de la Condrița. În declarațiile pe care le-a făcut,  Igor Dodon a vorbit despre „președintele Transnistriei”, lucru care contravine normelor de drept, deoarece regiunea din stânga Nistrului nu este recunoscută la nivel internațional.

sursa foto: jurnal.md

6
AngryAngry
4
SadSad
2
YayYay
1
HeartHeart
1
HahaHaha
1
LoveLove
0
WowWow
Voted Thanks!

Irina Balan

Biografia Irina

Leave a Comment