Loading Posts...

Lenuța Burghilă, la Los Angeles: „De două seri ne este interzis să ieșim din casă”

Poliția americană le interzice oamenilor să iasă din locuințe  din cauza protestelor masive care au cuprins SUA. Interpreta Lenuța Burghilă, care se află de câteva luni în statul american California spune că autoritățile le-au interzis locuitorilor să-și părăsească casele după ora 18.00 seara până a doua zi dimineața, pentru a fi în siguranță din cauza protestelor violente care au izbucnit după ce polițiștii au ucis un bărbat de culoare.

” Statul american face tot posibilul ca cetățenii să se simte în siguranță și să oprească acest calvar. La Los Angeles sunt proteste masive în legătură cu omul de culoare care a fost ucis câteva zile în urmă. Totuși, trăim într-o zonă care se află mai departe de epicentrul manifestațiilor,” a declarat interpreta pentru geopolitica.md

Interpreta Lenuța Burghilă merge anual în SUA pentru a-și vizita copiii și nepoții. Din cauza pandemiei de Covid 19, toate zborurile au fost amânate și aceasta nu poate reveni acasă.

” Nu obișnuiesc să mă rețin mai mult de 2 luni în SUA, dar din cauza carantinei nu văd lumina de la capătul tunelului.  Sper ca în viitorul apropiat să fie organizate curse de repatriere. Rog autoritățile din Moldova să se implice ca mai multă lume să ajungă acasă,” a mai spus interpreta.

1
HeartHeart
0
HahaHaha
0
LoveLove
0
WowWow
0
YayYay
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Irina Balan

Biografia Irina

Show one comment

Leave a Comment