Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home2/geopolit/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210

Warning: Creating default object from empty value in /home2/geopolit/public_html/wp-content/plugins/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 28
Mai mulți consilieri raionali și municipali, printre care și președintele OT PAS Ungheni au părăsit partidul: „PAS a început a se transforma într-un partid de sorginte dictatorială, dacă nu asculți indicațiile centrului, ești înlăturat” – geopolitica.md
Loading Posts...

Mai mulți consilieri raionali și municipali, printre care și președintele OT PAS Ungheni au părăsit partidul: „PAS a început a se transforma într-un partid de sorginte dictatorială, dacă nu asculți indicațiile centrului, ești înlăturat”

Președintele Organizației Teritoriale PAS din Ungheni, Corneliu Prepeliță, a părăsit împreună cu mai mulți membri ai organizației, Partidul Acțiune și Solidaritate. Acesta și-a motivat decizia prin faptul că  PAS  a început a se transforma într-un partid de sorginte dictatorială, în care „dacă nu asculți indicațiile centrului ești înlăturat”.

„Împreună am avut clipe frumoase și mai puțin frumoase. În această perioadă mulți din noi fiind supuși presiunilor, intimidărilor, inițiate dosare sau chiar eliberați din funcții. Am desfășurat activ campania alegerilor prezidențiale din 2016 în susținerea Maiei Sandu, apoi campania alegerilor parlamentare din 2019 pentru blocul ACUM. În toată această perioadă 2016-2020, am fost buni, activi, luptători, chiar pot menționa că am organizat cea mai mare Mișcare de Rezistență ACUM la Ungheni în iulie 2018, în urma căruia mulți din noi am suportat consecințe nefaste.

Pot menționa că din 1990 până în prezent ne-am creat idoli, eroi din unii lideri politici, însă realitatea a fost alta. Ei nu au pus accent pe interesul național ci pe interesul personal. Noi, cei care din 2016 am promovat valorile democratice, proeuropene alături de PAS crezând că a apărut un partid de alură nouă, ne-am convins pe zi ce trece că el se transformă într-un partid ordinar, care nu se deosebește cu nimic de celelalte partide, chiar a început a se transforma într-un partid de sorginte dictatorială. Dacă nu asculți indicațiile centrului ești înlăturat.

Pe această cale țin să menționez că plec din PAS cu capul sus că nu am cedat presiunilor și indimidărilor venite de la deputații Gherman Doina și Grosu Igor de al exclude pe dl.Jardan Valeriu din lista de consilieri raionali pentru al include pe dl.Procopciuc Ion. Am luptat până în ultima clipa ca dl.Jardan să fie ales ca președinte însă asta e viața. ACUM acești 2 demnitari Grosu Igor și Gherman Doina se declară cei mai aprigi susținători ai dlui Jardan Valeriu, despre ce verticalitate ne vorbiți domnilor? Tovarășilor vă declar că Jardan Valeriu, Prepeliță Corneliu, Călin Maria nu sunt oamenii lui Octavian Țîcu, cum ați declarat în cabinetul președintelui fracțiuni PAS din Parlamentul RM, ci suntem oameni independenți în acțiuni și cu verticalitate.

Menționez că atât eu cât și ceilalți colegi care părăsim partidul nu vom adera la o altă formațiune politică. Păcat că utilizați înlăturarea liderilor teritoriali incomozi prin metode staliniste. Succes vă urez în continuare pe tărâm politic stimați colegi”, scrie pe pagina sa de Facebook președintele OT PAS, Corneliu Prepeliță.

La scurt timp Organizația Teritorială Ungheni a anunțat pe pagina de Facebook o organizației că președinte interimar al OT PAS Ungheni a devenit Andrian Cheptonar.

0
HeartHeart
0
HahaHaha
0
LoveLove
0
WowWow
0
YayYay
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Irina Balan

Biografia Irina

Leave a Comment