Loading Posts...

Maia Sandu, după Andrian Candu: „Mai mulți angajați ai SPPS care l-au însoțit pe Dodon, infectați cu covid-19”

Liderul PAS, Maia Sandu, a declarat că Igor Dodon ar fi răspândit noul tip de coronavirus la întrevederile sale cu cetățenii în teritoriu iar drepr confirmare există dovezi că mai mulți angajați care asigurau paza președintelui sunt infectați cu covid-19. Declarația a fost făcută de Maia Sandu la postul de televiziune, Jurnal TV.

„Sunt și dovezi că Igor Dodon a răspândit virusul mergând la întâlniri fără să se protejeze. Dincolo de anti-exemplu, pe care l-a dat întotdeauna, pentru că nu a puratat mască, pentru că nu a respectat distanța socială, acum noi am aflat că sunt persoane infectate în Serviciul de Pază și Securitate care l-a însoțit pe Dodon și aceasta înseamnă că acolo unde a mers Dodon, el a răspândit acest virus”, a declarat Maia Sandu.

Amintim că Maia Sandu nu este primul  politician care face astfel de dezvăluiri. Și liderul grupului Pro Moldova, Andrian Candu a declarat pe 15 iunie, recent, într-un video pe facebook , că președintele Igor Dodon a expus riscului echipa care l-a însoțit în „plimbările” sale prin teritoriu. Acesta a spus că deține informații că mai mulți ofițeri SPPS ar fi infecțati cu noul tip de coronavirus.

„Dodon aplica amenzi, dar le spunea preoților că nu le pune amenzi, nouă întregii societăți ni s-a cerut să stăm acasă iar președintele Dodon cu o echipă foarte mare de 50-60 de persoane a călătorit în toată țara, este însoțit în călătoriile sale de vreo 20 de ofițeri SPPS, de jurnaliști, primarii trebuie să-l întâmpine, și din anumite informații deja 10 ofițeri SPPS sunt bolnavi de Covid-19. Aceștia s-au infectat iar familiile lor sunt în pericol. Asta înseamnă iresponsabilitate,”  a spus Candu.

0
HeartHeart
0
HahaHaha
0
LoveLove
0
WowWow
0
YayYay
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Irina Balan

Biografia Irina

Leave a Comment