Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home2/geopolit/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210

Warning: Creating default object from empty value in /home2/geopolit/public_html/wp-content/plugins/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 28
Maia Sandu s-a întâlnit cu președinta Seimas-ului Republicii Lituania, Viktorija Čmilytė-Nielsen – geopolitica.md
Loading Posts...

Maia Sandu s-a întâlnit cu președinta Seimas-ului Republicii Lituania, Viktorija Čmilytė-Nielsen

sursa foto: euronews.com

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu s-a întâlnit cu Președinta Seimas-ului Republicii Lituania, Viktorija Čmilytė-Nielsen.

Oficialii au discutat despre evoluțiile de securitate din regiune și despre provocările cărora țara noastră trebuie să le facă față în anul curent, cea mai importantă fiind criza energetică.

„Am vorbit și despre experiența lituaniană în ceea ce privește consolidarea independenței energetice a țării, o soluție fiind dezvoltarea energiei verzi și a celei regenerabile. Am menționat, totodată, că ne dorim o intensificare a cooperării în materie de securitate, pentru combaterea dezinformării și a știrilor false, care sunt o amenințare pentru democrațiile de azi,” a spus președinta Maia Sandu.

De asemenea, Maia Sandu i-a mulțumit  Čmilytė-Nielsen pentru prietenia și susținerea de care Lituania a dat mereu dovadă în raport cu Moldova.

0
HeartHeart
0
HahaHaha
0
LoveLove
0
WowWow
0
YayYay
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Irina Balan

Biografia Irina

Leave a Comment