Loading Posts...

Mesaj din Diasporă: „Propagandiștii Maiei Sandu îl atacă dur pe Năstase și favorizează absenteismul la alegeri”

Atacul la adresa candidatului Platformei DA, Andrei Năstase, din partea activistului civic Ștefan Gligor, unul dintre participanții la concursul pentru  funcția de Procuror General ar favoriza absenteismul la alegerile prezidențiale. De această părere este candidatul independent la scrutinul nou din 20 octombrie, 2019 pe circumscripția nr.50 „Europa de Vest”, Vasile Calmațui, care susține că electoratul liderului Platformei DA, va refuza astfel să iasă la vor în cazul în care candidata PAS, Maia Sandu va trece în turul II.
„Activistul civic” Ștefan Gligor lansează o tiradă dură contra lui Năstase. Gligor e unul propagandiștii Maiei Sandu, e invitatul permanent al televiziunilor „libere și independente” unde e prezentat ca „formator de opinie independent”. Gligor a fost propus de Maia Sandu la postul de procuror general al RMoldova, însă el n-a trecut concursul organizat tot de ea (ne-alegerea lui Gligor a fost unul din pretextele plecării Maiei Sandu de la guvernare în noiembrie 2019).
Nu știu cît de bun procuror ar fi Gligor, dar e rău de gură (sau bun pamfletar), el utilizează la adresa lui Năstase (fostul său camarad de luptă pentru „a lua țara înapoi”) epitete ca „lăudăros, arogant, agresiv, obraz gros, tupeu…”.
Acum închipuiți-vă că sînteți susținătorul lui Năstase și citiți așa ceva, veți vota pentru Maia Sandu în turul doi (dacă ea trece cu Dodon)? Eu sînt sigur că o bună parte nu se va deplasa la urne. Și mulți unioniștii intransigenți nu vor vota Maia Sandu în turul doi căci a dat RMoldova lui Dodon/Putin prin alianța PSRM-AcuM (eu nu votez Sandu, Năstase, Țîcu!” a scris Calmațui.

Vasile Calmațui a participat la alegerile parlamentare din 24 februarie, 2019, ca și candidat pe circumscripția nr. 50 din partea Partidului Liberal. Ulterior, acesta a decis să-și înainteze candidatura și la scrutinul nou din 20 octombrie, 2019, pe aceeași circumscripție, „Europa de Vest”, ca și candidat independent. Acesta este  director al companiei WEXIM din Franța și a obținut Licența în Științe Economice la Universitatea Paris XI, și un Master în Informatică cu specializare în inginerie la Universitatea Paris VII.

sursa foto: jamaicaobserver.com

3
HeartHeart
0
HahaHaha
0
LoveLove
0
WowWow
0
YayYay
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Irina Balan

Biografia Irina

Leave a Comment