Loading Posts...

Președintele Dodon susține că niciun angajat al SPPS nu s-a infectat la locul de muncă: „Unii s-au îmbolnăvit de la soția care e medic, alții de la soacră”

Preşedintele Igor Dodon susține că niciun angajat al  Serviciului de Protecţie şi Pază de Stat nu s-a îmbolnăvit la locul de muncă, ci „unii de la rude, unii de la soţia care este medic, alţii de la soacră”.

Dodon susține că în instituţia prezidenţială a fost înregistrat doar un singur caz de infectare, iar la SPPS – 5-6 cazuri, iar printre cei care s-au îmbolnăvit de nou tip de coronavirus se află și șeful SPPS.

Șeful statului spune că înainte de a merge la parada militară de la Moscova, a făcut 3-4 teste iar la întoarcere, nu va sta 14 zile în carantină, pentru că deplasarea sa în Federația Rusă a fost în scop de serviciu. Totuşi, Dodon spune că a hotărât să ia 2-3 zile „ o pauză de la evenimentele publice” şi se va izola în vila de la  Holercani.

Șeful statului spune că va participa la şedinţa de luni cu premierul şi speakerul Parlamentului, doar în cazul în care testul repetat de duminică va ieși negativ.

0
HeartHeart
0
HahaHaha
0
LoveLove
0
WowWow
0
YayYay
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Irina Balan

Biografia Irina

Leave a Comment