Loading Posts...

VIDEO// Lidera PAS, Maia Sandu, s-a întâlnit ÎN SECRET cu ambasadorul Rusiei la Chișinău. Ce a deconspirat întrevederea dintre cei doi

Maia Sandu  a avut o întâlnire cu ambasadorul Rusiei în Republica Moldova, Oleg Vasnețov.  Acest lucru a fost confirmat de lidera PAS la emisiunea „Puterea a patra” de la N4 după ce ieri pe pagina web a ambasadei Rusiei la Chișinău a fost publicat un comunicat despre întâlnirea dintre cei doi.

Deși săptămâna trecută PAS a publicat mai multe fotografii de la întâlnirea dintre lidera PAS și ambasadorul SUA în Republica Moldova, Dereck J. Hogan, PAS nu a publicat nimic despre întâlnirea dintre Maia Sandu și ambasadorul rus la Chișinău.

Întrebată ce ce nu au apărut imagini cu întâlnirea dintre ea și oficialul rus la Chisinau,  lidera PAS a spus că întrevederea s-ar fi  pierdut printre altele mai importante cu alți diplomați.

Președintele PAS s-a întâlnit azi cu Ambasadorul Rusiei în Moldova. Aceasta explică de ce n-a pus poze pe Facebook de la această întrevedere.

Publicată de Gheorghe Gonța pe Joi, 30 iulie 2020

sursa foto: jurnal.md

0
HeartHeart
0
HahaHaha
0
LoveLove
0
WowWow
0
YayYay
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Irina Balan

Biografia Irina

Leave a Comment