Loading Posts...

Răspunsul lui Candu la declarațiile lui Platon că ar fi arhitectorul furtului miliardului

Liderul Pro Moldova, Andrian Candu susține că declarațiile făcute de Veaceslav Platon că ar fi arhitectorul furtului miliardului au scopul să lovească în opoziție, exact  în momentul în care în Parlament s-ar configura o posibilă majoritate care ar putea vota pentru demiterea guvernului Ghicu.

„Consider ca Platon a fost eliberat, printr-o intelegere cu Dodon, cu un singur scop, sa loveasca in opozitie, Pro-Moldova, Candu, in asa fel incat sa slabeasca opozitia si sa mentina actualul Guvern.

Acesta este singurul scop al eliberarii. Altfel cum poti sa explici faptul ca o persoana care a stat in puscarie 4 ani de zile, in loc sa mearga sa stea cu cei dragi in prima zi de eliberare (mama, sotia etc), merge in studiorile TV si face justitie. Iri am inteles ca nu avem stat de drept si justitie in RM, ” a declarat Candu pentru geopolitica.md

Amintim că omul de afaceri, Veaceslav Platon care a fost eliberat, ieri, în urma unei decizii a Judecătoriei Ciocana după 4 ani de detenție, a declarat la emisiunea „Politica Nataliei Morari” că liderul Pro Moldova, Andrian Candu ar fi arhitectorul furtului miliardului, iar printre complicii săi ar fi și deputatul fracțiunii Șor, Denis Ulanov care ar fi avut rolul de organizator în calitate sa de avocat, dar și fostul premier Iurie Leancă care ar fi luat mită de la Ilan Șor.

0
HeartHeart
0
HahaHaha
0
LoveLove
0
WowWow
0
YayYay
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Irina Balan

Biografia Irina

Leave a Comment