Loading Posts...

Reacția autorităților de la Chișinău la dosarul investigat de DNA privind ajutoarele de peste Prut: „Mulțumim, România!”

Autoritățile de la Chișinău reacționează la scandalul legat de achizițiile de materiale de protecție împotriva infecției cu noul Coronavirus realizate de Unifarm, România. Acesta a apărut în spațiul public după ce presa de peste Prut a publicat informații că vicepreşedintele Comisiei de sănătate a Camerei Deputaţilor, Emanuel Ungureanu (USR) a prezentat la DNA detalii despre faptul că măștile şi echipamente de proastă calitate, achiziţionate de Unifarm şi refuzate de spitalele din România, ar fi fost donate Republicii Moldova. Consilierul premierului, Vitalie Drăgancea a scris pe pagina sa de Facebook că atitudinea față de lotul de ajutoare oferit de România nu s-a schimbat.

„De fapt nu s-a schimbat nimic. Lotul de produse și echipamente medicale a fost oferit de poporul român. A fost oferit în perioadă de epidemie și este un semnal puternic de frăție și prietenie. Faptul că unii decidenți au greșit făcându-și treaba nu poate schimba atitudinea noastră față de lotul de ajutoare. Exact cum am spus-o la venirea lotului de ajutoare așa o repetăm azi: Mulțumim România! Merită să luăm cu noi în viitor doar faptele și amintirile bune,” a scris Drăgancea.

Vicepreşedintele Comisiei de sănătate a Camerei Deputaţilor, Emanuel Ungureanu (USR), s-a prezentat, miercuri, la DNA pentru a oferi detalii într-un dosar care vizează achiziţii de materiale de protecţie împotriva infecţiei cu noul coronavirus realizate de Unifarm. Deputatul susţine că măşti şi echipamente de proastă calitate, achiziţionate de Unifarm şi refuzate de spitalele din România, ar fi fost donate Republicii Moldova.
sursa foto: hotnews.ro
0
HeartHeart
0
HahaHaha
0
LoveLove
0
WowWow
0
YayYay
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Irina Balan

Biografia Irina

Leave a Comment