Loading Posts...

Reacția Guvernului Chicu la propunerile anticriză ale PAS: „Ar fi mai de folos dacă PAS ar îndemna oamenii să respecte distanțarea socială și îmbrăcatul corect al măștilor”

Guvernul Chicu a venit cu un răspuns la cele 7 soluții anticriză propuse de PAS pentru a veni în ajutorul celor infectați cu Covid-19. Ar fi mai mult folos dacă grupul PAS ar indemna permanent oamenii să respecte distanțarea socială, igiena personală și îmbrăcatul corect al maștilor în spațiile publice, este îndemnul autorităților din Executiv.

” Păcat ca nici epidemia nu-i scoate pe politicieni din competitia declaratiilor. Situatia epidemiologica e gestionată dupa tactica selecatata de epidemiologii nationali impreuna cu expertii OMS. Confruntam un virus nou care nu este cunoscut suficient de specialisti, cu atat mai putin pot vorbi si judeca politicienii. Ar fi mai mult folos daca grupul PAS ar indemna permanent oamenii sa respecte distantarea sociala, igiena personala si imbractul corect al maștilor in spatiile publice. Astea sunt regulile care trebuue sa le deprindem in urmatoarele 15-18 luni, in care vom convietui cu virusul. Asa putem stapani raspandirea infectiei, si nu prin declaratii si critici sterile,” a declarat consilierul pe comunicare al premierului, Vitalie Drăgancea pentru geopolitica.md

Amintim că astăzi PAS a prezentat un set de 7 soluții anticriză pentru Guvernul Chicu care să ajute la atenuarea consecințelor pandemiei, domenii vizate sunt: sănătate, economie, agricultură, protecția socială, educație, transparența instituțiilor publice și sprijin pentru diasporă.

sursa foto: gov.md

0
HeartHeart
0
HahaHaha
0
LoveLove
0
WowWow
0
YayYay
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Irina Balan

Biografia Irina

Leave a Comment