Loading Posts...

Renato Usatîi a dat buzna peste Igor Dodon la o întîlnire electorală la Fălești

Eveniment cu ceartă astăzi la Fălești. Igor Dodon a venit să se întâlnească cu electoratul, însă la eveniment a venit și contracandidatul său, Renato Usatîi.

Într-un live pe Facebook, Usatîi susține că a venit la Fălești, în orașul său natal, pentru a organiza dezbateri publice cu Igor Dodon, pentru că acesta refuză să vină la orice post de televiziune pentru dezbateri, transmite Știri.md.

În momentul în care Dodon a intrat în scenă, mulțimea s-a împărțit în două tabere: cei care scandau „Bravo Dodon”, și cei care strigau „Rușine”.

Ulterior, în sală au început certuri, iar paza lui Dodon l-a îmbrâncit pe Usatîi, dorind să-l scoată afară.

Pe de altă parte, Renato Usatîi susține că scopul venirii sale la evenimentul lui Dodon e doar dorința de a-i adresa public câteva întrebări și nicidecum să provoace scandaluri.

La nici zece minute de la venire, Igor Dodon cu paza sa au părăsit sala.

Precizăm că Igor Dodon refuză să participe la dezbaterile televizate cu contracandidații săi electorali.

Alegerile prezidențiale din Republica Moldova vor avea loc pe 1noiembrie 2020.Pentru validarea primului tur de scrutin este necesară participarea a cel puțin 1/3 din numărul cetățenilor înscriși în listele electorale, iar în cazul în care niciunul dintre candidați nu obține mai mult de 50% din voturi se organizează un al doilea tur.

0
HeartHeart
0
HahaHaha
0
LoveLove
0
WowWow
0
YayYay
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Irina Balan

Biografia Irina

Leave a Comment