Loading Posts...

Slusari către mass-media „conectată” la Dodon: „Ați pierdut orice etică. Mâine și cineva dintre voi va fi afectat de pandemia scăpată de sub control de șeful vostru”

Vicepreședintele Parlamentului, Alexandru Slusari a venit cu o reacție după ce colega sa din fracțiunea Platforma DA,  Arina Spătaru a anunțat că este testată pozitiv cu Covid 19. Acesta face un apel către toate sursele media care ar fi conectate la președintele Igor Dodon și care ar fi terorizat moral persoane din aparatul fracțiunii, inclusiv familia Arinei Spătaru, să păstreze etica profesională, pentru că „multe lucruri se întorc ca bumerangul.”

„Mesaj către toate bazarurile și telegrafe politice cu conexiunea directă cu Igor Dodon, care se vede un nou Plahotniuc. Nu vă chem la atitudinea omenească față de angajații fracțiunii Platforma DA și deputata Arina Spataru, care sunt testați pozitiv cu COVID 19 (chiar dacă un caz are și alt test negativ). Sunteți bine plătiți din banii obscuri, întrucăt să pierdeți orice etică față de oponenți politici ai stăpănului. Ați terorizat moral prin diferite scurgeri de informații adevărate și neadevărate două persoane din aparatul fracțiunii, care nu sunt figure politice. Au suferit apropiații lor. Acum încercați să faceți același lucru cu familia frumoasă a Arinei. Nu v-ați gândit ca mâine-poimâine cineva din voi sau din rudele voastre vor fi cuprinse de aceasta pandemia, care tot mai mult se extinde și practic este scăpată de sub control de șeful vostru ? În viața noastră multe lucruri se întorc ca bumerangul!”, a scris Alexandru Slusari.

Precizăm că deputata Platformei DA, Arina Spătaru a anunțat astăzi prin intermediul unui video postat pe pagina sa de Facebook că a fost testată pozitiv cu noul tip de coronavirus. Este al treilea caz de contaminare printre parlamentari, după ce deputatul PDM,  Eugen Nichiforciuc și deputatul  PSRM, Vladimir Mizdrenco au declarat că s-a îmbolnăvit de Covid-19.

1
HeartHeart
1
WowWow
1
AngryAngry
0
HahaHaha
0
LoveLove
0
YayYay
0
SadSad
Voted Thanks!

Irina Balan

Biografia Irina

Leave a Comment