Loading Posts...

Vasile Năstase despre rezultatele de azi la Covid-19: „Cineva vrea să acopere proporțiile dezastrului cu niște cifre mai mici”

Autoritățile ar încerca să ascundă în mod intenționat numărul real al persoanelor infectate cu Covid-19 și ar fi prezentat rezultatele la doar 404 teste, de trei ori mai puține decât în zilele precedente. Totul pentru a nu face publice cifrele extrem de mari și a acoperi proporțiile unui dezastru care ar putea aduce sistemul medical într-un colaps, susține deputatul Platformei Da, Vasile Năstase. Un rezultat de 107  cazuri pozitive din 404 de persoane testate ar însemna o cifră de 26% de bolnavi din numărul total al celor testați, ceea ce înseamnă o cifră cu mult mai mare raportată la numărul de teste recoltate și cel de îmbolnăviri de până acum, a conchis Năstase.

„Astăzi s-au dat rezultatele la doar 404 teste, adică de peste trei ori mai puține decât ne-am obișnuit în ultimele zile. Și au rezultat 107 cazuri pozitive. Raportat la procentaj, obținem unul foarte mare, de circa 26 la sută.
Cineva vrea cu tot dinadinsul să acopere proporțiile dezastrului cu niște cifre mai mici, la prima vedere, dar care în realitate sunt extrem de mari! Atunci când se raportau 252 sau 247 de cazuri procentajul era de 21-22 la sută din numărul de teste recoltate, astăzi, repet, e de 26 la sută. Ce nu au putut acoperi autoritățile fără autoritate e numărul deceselor, 12 în total, un record absolut de la începutul pandemiei. Cuțitul a ajuns la os, iar cineva îl mai și răsucește.
Acest guvern blestemat trebuie demis în cel mai scurt timp posibil, nu ne mai putem permite luxul să urmărim disperați cum sunt omorâți cetățenii noștri!” scrie Năstase.

12
SadSad
4
AngryAngry
1
WowWow
1
YayYay
0
HeartHeart
0
HahaHaha
0
LoveLove
Voted Thanks!

Irina Balan

Biografia Irina

Leave a Comment