Loading Posts...

Zborurile în şi din Polonia, restricţionate

Polonia a introdus, până pe 25 august, restricţii pentru zborurile din peste 40 de state cu risc epidemiologic crescut. Republica Moldova este pe listă, transmite IPN.

Intrarea în Republica Polonă pentru persoanele din Republica Moldova este restricţionată. Excepţie sunt persoanele care sunt soţi sau copii ai cetăţenilor polonezi, ori cei rămaşi în îngrijire. Pot intra pe teritoriul Poloniei străinii care deţin un card polonez, precum şi şefii misiunilor diplomatice şi membrii personalului diplomatic şi consular al misiunii, persoane cu rang diplomatic şi membri ai familiilor lor.

În Polonia mai pot intra persoanele care au dreptul de şedere permanentă sau temporară şi cei care au dreptul de a lucra pe teritoriul ţării, precum şi elevii şi studenţii străini care îşi fac studiile în Polonia.   Potrivit deciziei autorităţilor poloneze, începând cu 13 iunie, graniţele ţării sunt deschise pentru cetăţenii Uniunii Europene. Aceştia pot intra în Polonia fără obstacole. La frontiere sunt realizate controale aleatorii. Nu se impune carantina obligatorie pentru cetăţenii UE, la intrarea în ţară.

0
HeartHeart
0
HahaHaha
0
LoveLove
0
WowWow
0
YayYay
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Irina Balan

Biografia Irina

Leave a Comment